ЦСКА 1948 започва своето първо участие в европейските клубни турнири.

...
ЦСКА 1948 започва своето първо участие в европейските клубни турнири.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 дебютира на европейската сцена срещу ФКСБ

ЦСКА 1948 стартира своето първо присъединяване в европейските клубни шампионати. „ Червените “ от Бистрица посрещат на Националния стадион ФКСБ от 20:30 часа в първи мач от II кръг на Лига на конференциите.

Срещата може да гледате по DIEMA SPORT, както и да наблюдавате минута по минута на Gong.bg .

Столичният отбор стартира много сполучливо своя сезон. Първо тимът на Атанас Рибарски направи доста важен поврат на „ Герена “ против Левски, побеждавайки с 2:1. Във втори кръг ЦСКА 1948 взе своето и против Пирин, който бе победен с безапелационното 3:0.

По традиция домакинстващият в Бистрица тим направи огромна като количество селекция през лятото. Бяха привлечени цялостен тим нови попълнения, а в последните часове слуховете гласят, че е вероятен трансфер и на Динко Хоркаш за сметка на Даниел Наумов.

Лошата вест за ЦСКА 1948 е, че звездата на отбора Ивайло Чочев е навън за дуелите с ФКСБ. Голмайсторът на миналогодишния шампионат въобще не попадна в листата за двата мача с отбора от Букурещ.

ФКСБ пък е без едно от новите си попълнения - Дамян Джокович. Старши треньорът Елиас Хараламбус показа, че и равенството е добър резултат за неговия отбор, само че успеха ще се следва до дъно.

Букурещкият гранд, също като ЦСКА 1948, започва шампионата си с две победи и е с цялостен актив от 6 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР