ЦСКА 1948 привлече втори защитник от Локомотив ГО. Това е

...
ЦСКА 1948 привлече втори защитник от Локомотив ГО. Това е
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи нов защитник

ЦСКА 1948 притегли втори бранител от Локомотив Гражданско отделение. Това е 24-годишният " боляр " Ивайло Тодоров. Той играеше в центъра на защитата на " черно-белите " дружно с Мишо Минков, който също облече аления екип. Ивайло е младеж на Етър, висок 186 см, тежи 79 кг.
" Привлякоха ме идеалните условия за работа в ЦСКА и упоритостите на клуба, а точно влизане в efbet Лига. Естествено, че първото място е главната цел, има много мачове до края, а и в директния дуел със Септември се видя кой е най-хубавият тим в групата ", показа бранителят.

" Напълно действително е да бъде бъде надвит и Локомотив Пловдив в шампионата за Купата ", показа още Ивайло, " Играх с Мишо Минков, а също така е един от най-хубавите ми другари. Същото важи и за Ивайло Климентов, с който бяхме дружно във Витоша. Познавам се още с Дани Младенов и Васко Шопов, тъй че няма да имам проблеми с акомодацията.

Той дефинира като свое мощно качество играта с крайници и изнасяне на топката. " Не съм типичният бранител в това отношение ", сподели Ивайло, чийто кумир за защитник е Серхио Рамос от Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР