ЦСКА 1948 представи последното си ново попълнение Никола Илиев. 19-годишният

...
ЦСКА 1948 представи последното си ново попълнение Никола Илиев. 19-годишният
Коментари Харесай

Никола Илиев: Копирам от Лаутаро Мартинес

ЦСКА 1948 показа последното си ново попълнение Никола Илиев. 19-годишният национал на България идва от Интер чартърен с алтернатива за закупуване. Нападателят съобщи, че бързо е приел офертата на “червените ” и идва в клуба, тъй като желае да стане първенец на България. Също по този начин Илиев обясни, че има доста тренировки с първия отбор на италианския гранд и най-вече копира от идола си Лаутаро Мартинес.

“Благодаря за топлото посрещане на клуба. Ще дам всичко от себе си и желая да развеселявам почитателите.

Не ми беше доста мъчно да приема офертата. Тук съм с цел да се развъртвам и по-късно още веднъж да изляза в чужбина. Както амбиците на тима са доста огромни, по този начин и моите са доста огромни. Искам да печеля шампионата на България.

Предложиха ми добра оферта и аз я одобрих, тъй като би трябвало да се развъртвам. Не желая да приказвам за другите тимове. Трябва да покажа на какво съм кадърен и по-късно - ще забележим.

Основното нещо, което научих в Интер, е дисциплината. За да успееш, би трябвало да си порядъчен. И да следваш фантазиите си.

Има сериозна конкуренция в ЦСКА 1948. Мога да играя на всички позиции напред, само че се усещам най-добре зад нападателя. Ако направя положителни игри, да въвеждам голове и да върша асистенции, сигурно ще играя в националния тим.

Нямаше доста съмнение, тъй като ми предложиха добра оферта преди две седмици. Не съм се колебал.

Ще ми би трябвало малко време да се приспособявам, само че не мисля, че ще има проблем с това. Имам много тренировки с първия тим на Интер. Един от идолите ми е Лаутаро Мартинес. Всички знаете какъв футболист е и от него копирам най-вече.

Чакам всеки мач с неспокойствие. Искам да играя. Конкуренцията не ме тормози, тъй като тя те прави по-силен. Принципно не виждам доста българското състезание, само че, както споделих, ще ми би трябвало малко време за акомодация ”, сподели Илиев.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР