Цивилизационният избор зависи от цивилизацията. Главчев, цивилизационен избор ли е

...
Цивилизационният избор зависи от цивилизацията. Главчев, цивилизационен избор ли е
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Цивилизационният избор зависи от цивилизацията

„ Цивилизационният избор зависи от цивилизацията. Главчев, цивилизационен избор ли е партията ти да ограби и унищожи народа си!? Цивилизационен избор ли е човек, който би трябвало да бъде в пандиза, да желае отново да ръководи България? “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева- Гривова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯТ ИЗБОР ЗАВИСИ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА
Господинът Главчев пред НАТО декларирал, че с влизането в Алианса, България била направила цивилизационен избор. Ех, какъв брой цивилизовано и интелигентно звучи. И съвсем никой не се замисля за смисъла и смисъла на израз. Самият израз „ цивилизация “ е много противоречив, общо взето значи сложно общество с разделяне на труда, инфраструктура, организация и така нататък Ама от цивилизация до цивилизация има огромна разлика.

Цивилизация са имали примерно ацтеките. Хубави хора, които са имали стройна организация за човешки жертвоприношения посредством изваждане на сърце на човек с каменен нож. Цивилизован избор, да знаете!

Тагарев сподели кой би трябвало да ни съставлява на Срещата на върха във Вашингтон 27.05.24 11:16 Елена Гунчева: Цивилизационният избор зависи от цивилизацията 27.05.24 11:15 Шофьор се вряза в дърво и почина на място в Горно Ябълково  27.05.24 10:58 Председателят на Парламентарната асамблея на НАТО: Задължително би трябвало да демонстрираме своето единение 27.05.24 10:40 Главчев: Членството ни в НАТО е цивилизационен избор, това е гаранция за сигурност 27.05.24 10:09

Цивилизация е имало и през Средновековието. Когато Инквизицията е изгорила стотици хиляди хора, най-много дами, живи на кладата. Много цивилизована примерно е била и Англия, където всеки барон е можел да изкорми личния си селяндур, с цел да си стопли краката в него. И където за отсечени дърва в гората на съответния апаш с аристократична купа, наказването е било обезглавяване. Цивилизационен избор са били и обществените изтезания, нали?
България доста обича да прави цивилизационни избори. Както през Втората международна война сме избрали цивилизования Трети райх. Хубави хора са били немците. Културни, образовани, възпитани. Които са създали цивилизационния избор да отворят концлагери за избрани етноси и несъгласни с избора. И които са правили жестоки медицински опити с живи хора и деца.

Погледнете музеите на Аушвиц и Биркенау, вижте събраните обувки, брачни халки, златни зъби и кажете какъв е цивилизационния избор?

Няма цивилизационен избор. Има вярно и погрешно. Морално и аморално. Ние не се присъединихме към НАТО. Нас ни накараха да влезем там. Накараха ни да нарежем самолетите и танковете си, с цел да сме беззащитни и подвластни от тях. Съюз на съветските социалистически републики като съдружник ни даде стотици самолети, ракетни установки, танкове, оръжия. НАТО като съдружник ни накара да се обезоръжим и разположи американски войски на българска земя.

Цивилизационен избор ли е децата ни да гледат разгологъзени участници в прайдове по улиците? Цивилизационен избор ли е малолетният ви наследник да може да си смени операционно пола? Цивилизационен избор ли е принудително да карат децата ви да харесват не другите, а откачените? Цивилизационен избор ли е да забравим всичко българско и родно и да се прекланяме пред непознати?!?

Главчев, цивилизационен избор ли е партията ти да ограби и унищожи народа си!? Цивилизационен избор ли е човек, който би трябвало да бъде в пандиза, да желае отново да ръководи България? Цивилизационен избор ли е да се назовава ръководителят на Народдното заседание „ елементарна кърджалийска п… “? Цивилизационен избор ли е да се обаждаш на шефа на митниците да му разпореждаш да приключва инспекции, а по-късно неуместният да получи инфаркт?

Цивилизационен избор ли е всеки с друго мнение да бъде приключван? Цивилизационен избор ли беше избиването на животните в Странджа? Цивилизационен избор ли беше да карате хората да се имунизират с пробни течности, за които към този момент се потвърди, че са смъртоносно рискови за някои? Цивилизационен избор ли беше да дадете стотици милиони за ваксини, които се бракуваха или подариха? Цивилизационен избор ли са кражбите, наглостта, некадърността?

Аз не желая подобен цивилизационен избор. Искам БЪЛГАРСКИ ИЗБОР! Избирам България пред всичките ви цивилизационни и други простотии! Нещата постоянно са ясни. Поне за тези, които знаят по какъв начин да виждат…

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че съвещание на парламентарната асамблея на НАТО се организира в София.

„ Членството ни в НАТО е цивилизационен избор, това е гаранция за сигурност. То послужи за ентусиазъм и мотивация на генерации българи, също по този начин бе мощен тласък за значими промени и способства за развиването на мира и просперитета в страната. “ Това съобщи служебният министър Димитър Главчев на пролетната сесия, напомня още SafeNews.

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР