Церемонията по връчването на наградите Оскар ще има водещ за

...
Церемонията по връчването на наградите Оскар ще има водещ за
Коментари Харесай

Ренесанс на Оскарите, пълна промяна за церемонията

Церемонията по връчването на премиите " Оскар " ще има водещ за първи път от три години насам, заяви Variety, базирайки се на ръководителя на отдел " Развлечения " в телевизия ABC Крейг Ервич.

Говорителят на канала, който ще излъчи директно церемонията, разгласи това в ефир, само че не разкри името на водещия. " Можеше да съм аз ", пошегува се той и дава обещание скоро да показа детайлности по въпроса.

Церемонията по връчването на премиите се организират без водещ от 2019 година, откакто комикът Кевин Харт се отхвърли от ролята поради скандал, обвързван с обвинявания в хомофобия. Тази гала завоюва положителни оценки, по тази причина уредниците изоставиха обичайния формат и за идващите две години, само че миналогодишните награди демонстрираха, че все по-малко хора гледат церемонията без водещ.

94-ата гала по връчването на премиите на Американската академия за кино изкуство ще се организира на 27 март в обичайния " Долби Тиатър " в Лос Анджелис (Калифорния), а оповестяването на номинираните за премията ще се състои на 8 февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР