Церемонията беше обсипана с красота и сексапил. Много модели, миски

...
Церемонията беше обсипана с красота и сексапил. Много модели, миски
Коментари Харесай

Михаела Тодорова с наградата ,,Най-актуална плеймейтка” от ,,Знаменитост на България 2018”


Церемонията беше обсипана с хубост и съблазън. Много модели, миски и плеймейтки почетоха събитието. Но несъмнено една от тях изпъкна пред всички. Новото изобретение на Плейбой Михаела Тодорова беше по-гореща от всеки различен път.

Михаела е взела участие в голям брой български и задгранични фотосесии, рекламни акции и музикални клипове. Тази година тя доби изключителна известност след излизането на специфичното издание на Плейбой „ 11 + 1 мислено “. Мнозина я съпоставиха с шведския модел Виктория Силвстед. Ние обаче си знаем, че от българското по-хубаво няма. Затова и изцяло справедливо Михаела завоюва премията в категория „ Най-актуална плеймейтка “. Специално за събитието русокоската заложи на супер провокативна транспарантна рокля с черни камъни. Божествените ѝ форми бяха съвършено подчертани.

Със сигурност в Планет Клуб не е имало мъж, който да не пожелае изкусителката. Но с изключение на неповторимата си хубост и невероятния си съблазън, Михаела сподели и положителното си сърце. На събитието се организира благотворителен търг с персонални движимости на наградените, всички средства от който отидоха за казуата на фондация „ Искам бебе “. Без въобще да се замисля, Михаела също се включи в търга, като подари икона на своя страж Архангел Михаил. Тя показа, че тази икона я е закриляла през целия ѝ живот, а в този момент се надява, че ще продължи да закриля и новия ѝ собственик.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР