Церемония по тържественото посрещане на 37-ия контингент от въоръжените сили,

...
Церемония по тържественото посрещане на 37-ия контингент от въоръжените сили,
Коментари Харесай

Посрещат тържествено военните от 37-ия контингент от мисия в Афганистан

Церемония по тържественото посрещане на 37-ия контингент от въоръжените сили, взел участие в задачата на НАТО в Афганистан ще се организира в Благоевград.

Благоевград
 © БГНЕС
Заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев, командващият на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров, заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден военачалник Валери Цолов и командирът на Бригадното командване полковник Красимир Кръстев ще вземат участие на 31 май в церемонията по тържественото посрещане на 37-ия контингент от въоръжените ни сили, завърнал се от присъединяване в задачата на НАТО в Афганистан „ Решителна поддръжка ”.

На тържествения обред ще бъдат наградени военнослужещи от състава на контингента за проявен висок професионализъм и отговорност при осъществяване на дилемите в задачата на НАТО „ Решителна поддръжка ”.
 160 български военни отпътуват за Афганистан 160 български военни отпътуват за Афганистан
160 военнослужещи от състава на въоръжените сили отпътуват през днешния ден за присъединяване в интернационалната задача на НАТО в Афганистан, озаглавена „ Решителна подкреп...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР