Центровете за ваксинация на компанията Centura Health в Колорадо и

...
Центровете за ваксинация на компанията Centura Health в Колорадо и
Коментари Харесай

Два центъра за ваксинация в САЩ спряха да прилагат препарата Johnson & Johnson

Центровете за имунизация на компанията Centura Health в Колорадо и Северна Каролина стопираха коронавирусното лекарство на JohnsonJohnson поради няколко случая на вероятни странични резултати. Това заяви в четвъртък телевизионният канал CBS, съобщи организация Фокус.
В сряда в Денвър, щата Колорадо, 11 души са се почувствали замаяни или им се е догадило незабавно след имунизацията с JohnsonJohnson. Няколко души са имали същите признаци в четвъртък в Северна Каролина. „ На този стадий нямаме учредения да считаме, че има нещо неправилно със самата ваксина. Това е краткотрайно прекъсване на използването на ваксина от един производител, с цел да можем да проведем следствие “, цитира телевизионният канал представител на Centura Health.
 Ето при кои хора би трябвало да се внимава повече за тромбоза при слагане на ваксина против ковид Ето при кои хора би трябвало да се внимава повече за тромбоза при слагане на ваксина против ковид
Държавният основен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев изясни в утринния блок на Българска национална телевизия коя е групата, където да има нараснало внимание при...
Администрацията по храните и медикаментите (FDA) на Съединени американски щати на 28 февруари утвърди заявление от Janssen, благосъстоятелност на JohnsonJohnson, за регистрация на неговата коронавирусна ваксина по ускорена процедура и при незабавни случаи. Това лекарство изисква единствено една инжекция. По време на третата фаза на опитите е потвърдено, че имунизацията е до 85% ефикасна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР