Централният защитник Петко Христов, макар и само на 23 години

...
Централният защитник Петко Христов, макар и само на 23 години
Коментари Харесай

Петко Христов обяви какво е нужно на България

Централният бранител Петко Христов, въпреки и единствено на 23 години и с 14 мача за националния тим на България, към днешна дата е един от хората със сериозен опит на фона на останалите от селекцията. Христов най-вероятно ще бъде сърцето на българската защита против Гибратар на следващия ден.

" Искаме да забравим какво е било до момента. Говорим си с момчетата. Всички са пределно стимулирани да се показват добре с новия треньор, сподели Христов на конференцията през днешния ден преди дуела със скромния отбор от английската територия.

В последните мачове в Разград се вижда, че теренът не е добър, на доста места тревата е изгоряла. Петко Христов беше запитан какво мисли за положението на игрището. При което той отвърна: " Все още не сме упражнявали на него, тъй че не мога да ви кажа ". А националите очевидно и няма да упражняват, защото през днешния ден формалното занятие е въз основата на Лудогорец " Гнездо на орли ", допуска се също с концепция да се запази оптимално настилката. Тимът на Гибралтар ще тренира през днешния ден на стадион " Лудогорец Арена " малко преди часа на мача.

" За мене персонално е доста хубаво, че имаме нов народен треньор, който е играл като централен бранител, тъй като ще ни оказва помощ с самостоятелни препоръки ".

" Напрежение в тима постоянно има, тъй като играем за националния отбор и пазиме достойнството на България. Ясно е, че би трябвало да подобрим доста неща, само че първото нещо, което се желае от нас е да реализираме положителни резултати, приключи Петко Христов.

Мачът България – Гибралтар е на следващия ден от 21.45 часа, а по същото време в група С4 играят Грузия и Република Северна Македония.
















































--> -->    Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР