Централният защитник на мексиканския национален отбор Ектор Морено заяви, че

...
Централният защитник на мексиканския национален отбор Ектор Морено заяви, че
Коментари Харесай

Ектор Морено определи като ключов мача на Мексико с Полша

Централният бранител на мексиканския народен тим Ектор Морено съобщи, че първият мач от Световното състезание против Полша е основен за превъзмогване на груповата фаза и класирането за осминафиналите.

Бранителят се надява тимът да опровергае скептично настроените почитатели в страната след загубата от Швеция с 1:2 в контрола през вчерашния ден. Мексиканците откриват акцията против Полша, след което ще срещнат Аржентина и Саудитска Арабия в група С.

" Виждам мача против Полша като основен, не тъй като Аржентина е най-хубавият тим в групата или Саудитска Арабия е най-слабият, а просто тъй като това е първи мач и спечелването на първите три точки от групата дава късмет за класиране ", сподели Морено пред мексиканската телевизия TUDN.

" Имало е обстановки, в които се класираш с четири точки. Това би било страхотна стъпка към класиране за идната фаза, това е значим мач, да се надяваме, че ще успеем. "

Морено добави, че Полша ще бъде рискова, тъй като има доста надарени играчи отпред с нападателя Роберт Левандовски, който е в страхотна форма преди евентуално последното му Световно състезание.

" Те са доста надарен противник, ние сме склонни да приказваме единствено за Левандовски, тъй като той е звездата, само че те са доста приключен тим с играчи, които играят в огромни лиги и тимове ", добави бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР