Централната избирателна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне без предварително

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне без предварително
Коментари Харесай

ЦИК открива процедурата за обществена поръчка за машините за изборите на 2 октомври

Централната изборна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка „ Дейности по обезпечаване на машинното гласоподаване в страната и отвън страната в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и на 23 октомври 2022 година, според техническата спецификация и изискванията на контракта. Това се показва в решение на изборната комисия от през вчерашния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Дейностите включват: Инсталиране на демоверсия на електронна бюлетина на до 500 профилирани устройства за електронно машинно гласоподаване (СУЕМГ) в 3-дневен период от решението на ЦИК за избор на реализатор на дейностите, параметризиране на бюлетините, настройване, профилактика, инсталиране и конфигуриране на до 11 100 (единадесет хиляди и сто) профилирани СУЕМГ, както и действия, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.;

Параметризиране на бюлетините, настройване, инсталиране и конфигуриране на до 15 (петнадесет) СУЕМГ за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година, както и дейностите, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и при възможен втори тур.

За изборите за кметове на 23 октомври 2022 година, параметризиране на бюлетините, настройване, инсталиране и конфигуриране на до 15 (петнадесет) СУЕМГ, както и дейностите, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за частичните избори при възможен втори тур “.

ЦИК ще изпрати предложения до Смартматик Интернешънъл Холдинг Б.В. и „ Сиела Норма “ АД, за присъединяване в процедура на договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка по реда на Закон за обществените поръчки.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 6 800 000 (шест милиона и осемстотин хиляди) лв. без включен Данък добавена стойност.

В прогнозната стойност е включена алтернатива за в допълнение възлагане на действия при нужда от спомагателни СУЕМГ за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и на 23 октомври 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР