Централната избирателна комисия публикува покана за "Извършване на пазарно проучване,

...
Централната избирателна комисия публикува покана за "Извършване на пазарно проучване,
Коментари Харесай

ЦИК обяви обществена поръчка във връзка с машинното гласуване

Централната изборна комисия разгласява покана за "Извършване на пазарно изследване, разбор и консултиране по смисъла на член 44 от Закон за обществените поръчки, за установяване на планирана цена за произвеждане, закупуване, наемане - дълготрайно или краткосрочно (еднократно) и доставка в страната на не по-малко от 12 500 профилирани устройства за машинно гласоподаване, както и за логистично обезпечаване на профилираните устройства до секционните изборни комисии в страната и чужбина, гаранционно и извънгаранционно обслужване, поддръжка, образование на личен състав за работа и обслужване на устройствата за производство на избори ".

Прогнозната стойност и размер на поръчката е до 12 500 (дванадесет хиляди и петстотин) лв. без Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване на контракта - не повече от 2 месеца, считано от датата на сключване на контракта.

Целта на публичната поръчка е осъществяване на изследване на всички участници на пазара, които създават и доставят устройства за машинно гласоподаване. Фокусът на изследователския интерес е цената, на която може да бъде обезпечена опция за гласоподаване с устройства за машинно гласоподаване за всички български жители, считано от началото на 2019 година. Следва да бъдат подложени на разбор всички аспекти на казуса: цена на самите устройства, софтуерно и техническо обезпечаване, предпазване, превозване и поддръжка на устройствата. Проектът следва да включва и относителен разбор на преимуществата и минусите на другите пазарни тактики: за произвеждане, закупуване, наемане - дълготрайно или краткосрочно (еднократно) и доставка в страната на профилирани устройства за машинно гласоподаване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР