Централната избирателна комисия на Русия официално обяви резултатите от президентските

...
Централната избирателна комисия на Русия официално обяви резултатите от президентските
Коментари Харесай

Путин обеща благоденствие на руснаците

Централната изборна комисия на Русия публично разгласи резултатите от президентските избори на 18 март и удостовери преизбирането на президента Владимир Путин, заяви ТАСС.

В телевизионно послание той даде обещание на руснаците да насочи напъните си за повишение на виталното ниво.

Путин печели четвъртия си мандат с резултат от 76,69 на 100 от гласувалите. На второ място с 11,77% е претендентът на Комунистическата партия на Руската федерация Павел Грудинин, трети е Владимир Жириновски от Либералнодемократическата партия на Русия, за който са дали своят вот 5,65 %.

Следват Ксения Собчак (партия "Гражданска самодейност " с 1,68 на 100, Григорий Явлински ( "Яблоко ") с 1,05 на 100, омбудсманът Борис Титов (кандидат на Партия на растежа) с 0,76 на 100, Максим Сурайкин (Комунисти на Русия) с 0,68 % и Сергей Бабурин (Руски обществен съюз) с 0,65 на 100.



Путин благодари на руснаците, че са го преизбрали и даде обещание да укрепи икономическия напредък и да взема решение обществените им проблеми. В телевизионно послание онлайн той акцентира, че Русия ще се стреми да преодолее икономическите компликации.

"Вие, жителите на Русия, заслужено говорите за понижаване на приходите, за минусите в опазването на здравето, комуналните услуги, в други сфери ", сподели Путин. "Имаме потребност от същински пробив ", акцентира той и добави, че в дейното присъединяване на гласоподавателите, в оказаната му поддръжка, вижда дейна подготвеност за работа в тази тенденция, за промени.

Владимир Владимирович съобщи, че доста желае проблемите да бъдат решени колкото е допустимо по-бързо, че управляващите ще се стремят към това, само че би било "абсолютно безконтролно " да се дава обещание, че всичко ще се реши неотложно, незабавно. Това би бил единствено "показен жест ", който цели кратковременен резултат, а на страната са нужни дълбоки промени, премислени стъпки, които да носят, резистентен позитивен резултат "и през днешния ден, и в вероятност ".



Путин даде обещание основаване на нови работни места и повишение на успеваемостта на стопанската система, на действителните приходи и понижаване на бедността. Властите имат желание да развиват инфраструктурата и обществената сфера, в това число образованието и опазването на здравето, да вземат решение екологичните и жилищните проблеми. Всичко това ще става въз основата на "мощен софтуерен скок ", акцентира стопанинът на Кремъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР