Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла

...
Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла
Коментари Харесай

ЦКБ със специални награди за ансамбъла по художествена гимнастика


Централна Кооперативна Банка отличи по специфичен метод достиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който завоюва мечтаното за България злато на миналите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им чудесно показване през годината банката подари на диамантените ни девойки Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа организация Posoka.com.

„ От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените девойки за  превъзходното им показване на Олимпиадата в Токио, за насладата и гордостта, която с помощта на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна обществена отговорност постоянно е била ориентирана към това да поддържаме българските гении и да им даваме подтик и се надяваме нашият жест да им помогне да реализират още по-големи триумфи “, съобщи ръководителят на работа „ Клиентско обслужване “ към дирекция „ Частно банкиране “ на ЦКБ Томислава Иванова, която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия.

„ Това в действителност е една страхотна изненада. Екипът на банката несъмнено ни уцели с съвършен подарък, тъй като ние доста, доста обичаме да пътуваме “ , сподели грацията ни Мадлен Радуканова малко откакто одобри ваучера за екскурзия.

„ Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувахме специфични и въпреки да знаем, че достиженията ни са зарадвали доста хора, този жест ни го припомня “ , показа и Лаура Траатс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР