Мъж от Ню Мексико застреля мащехата си в сряда, докато

...
Мъж от Ню Мексико застреля мащехата си в сряда, докато
Коментари Харесай

Мъж от Ню Мексико застреля мащеха, докато тя се опитваше да го прегърне по време на церемонията по дипломирането: полиция

Мъж от Ню Мексико простреля мащехата си в сряда, до момента в който тя се опитваше да го прегърне по време на дипломиране в гимназия гала, оповестиха управляващите.

Полицейското ръководство на Албакърки (APD) сподели, че е получило позвъняване към 17:00 часа. за изстрели в конгресния център на Албакърки.

Властите споделиха, че дамата е участвала на дипломирането на сина си в Southwest Secondary Learning Center. Нейният доведен наследник, Кристиан Бенкомо, на 21 години, дойде и " когато тя стартира да го прегръща, той извади револвер и я простреля във врата ", сподели полицията.

" Както можете да си визиите, имаше огромен безпорядък по това време ", сподели шефът по връзките на APD Гилбърт Галегос пред медиите на мястото на случая.

Той сподели, че по това време е имало над 100 души на церемонията по дипломирането на чартърното учебно заведение. Жената е откарана по неотложност в болница и се чака да оцелее. Бенкомо е арестуван от инцидентни минувачи до пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР