Ценител сте на добрия вкус? Обичате качествените street food предложения,

...
Ценител сте на добрия вкус? Обичате качествените street food предложения,
Коментари Харесай

„БулевАРТ на вкусовете“ събира почитателите на street food през октомври

Ценител сте на положителния усет? Обичате качествените street food оферти, шоколадовите изненади, коктейлите и крафт напитките? Ако отговорът е „ да “, то събитието „ БулевАРТ на усетите “ е място, което си коства да посетите. Фестът, който ще започва на 5 октомври в София, е плод на доста старания, вложени от екипа на Интер Експо Център.

„ БулевАРТ на усетите “, чиито порти ще са отворени от 5 до 8 октомври, е разумно продължение в развиването на платформата Сетива без граници, одобрена от Интер Експо Център през последните години. Форматът е единствен за страната ни. Съчетава кулинарен фест с провеждането на мегабранда на Международните хранителни изложби. Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното събират у нас хиляди представители на хранително-вкусовия бранш от целия свят.

Както можем да се досетим от името, „ БулевАРТ на усетите “ съчетава идейна храна от разнообразни краища на света с улично изкуство. Фестът ще посреща в духа на града и оживените централни пешеходни зони. Така, както във всяко космополитно кътче по света, по този начин и тук площадчетата и дребните улички ще приютят street food – магьосници. Изкушаващите оферти от улична храна ще бъдат миксирани с доста екзотични и гурме артикули, шокоизненади, сладолед. На китните щандчета ще опитваме в приятна компания коктейли, крафт питиета, подбрани ароматни кафета. И както повелява на арт пространствата и на най-забележителните местенца във всеки град, всичко това ще е „ облечено “ в прелестните осъществявания на актьори и улични музиканти.

За сетивата няма граници

Да, за сетивата няма граници. „ БулевАРТ на усетите “ е доказателство, че можем да бъдем там, където пожелаем.. Фестът ще ни срещне с доста български вдъхновители и задгранични участници от Италия, Гърция, Съединени американски щати, Република Корея, Полша, Аржентина. Ще можем да опитаме преди малко приготвени храни от три континента.

И като за заключителен щрих – ще има специфична зона „ Шоколад “, „ Остров “ на храни със предпазени название и географско напътствие, както и Green Line - пространството за артикули от лечебни и ароматни растения.

Заявката, която създаделите на „ БулевАРТ на усетите “ дават, е повече от вдъхновяваща и изкушаваща. Затова феновете на street food с интерес чакат да настъпи 5 октомври, Международните хранителни изложби да стартират, а фестът в София да отвори порти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР