Цената в публикацията е шокиращо ниска. По-късно г-жа Панова в

...
Цената в публикацията е шокиращо ниска. По-късно г-жа Панова в
Коментари Харесай

Журналист за евтините апартаменти: Секс за сметка на гражданите

Цената в обявата е шокиращо ниска. По-късно госпожа Панова в изявление даде пояснение по случая. Дали такава е цената, дали не, оказва се че компанията продава на загуба. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия журналистът Стефан Ташев във връзка информацията, че брачната половинка на ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов – Елисавета, е закупила първокласен апартамент на мощно занижена цена.

Самата тя сподели, че са близки другари със притежателите на компанията. Излиза забавен въпрос - все пак брачният партньор ѝ е ръководител на Върховен касационен съд, има ли спор на ползи, съобщи Ташев.

Ако до момента говорихме за обръч от компании, "Апартаментгейт " разкрива един различен проблем – към компаниите като че ли стартира да се осветлява обръч от хора от властта – политици, магистрати, хора от законодателната власт, съобщи журналистът Асен Генов. Ако приемем хипотезата, че крупни строителни бизнесмени са кумове на сватбата му, какъв е казусът, че господин Горанов (финансовия министър Владислав Горанов – б.р.) беше оневинен, че живее в апартамент на своя кум. Обществото би трябвало да разбере къде е границата на толерантност, добави Генов.

Според мен единственият излаз е Сметната палта да ревизира всички етажи на властта и в случай че се види, че има несъответствия, да се види каква е повода – дали е услуга за властта или е рекет на властта. Трябва да се ревизират всички вероятни управляващи, защото се вижда класическата формула на олигархия. Властта се самообслужва, самозадоволява. Има извънредно рисково обвързване на властта и бизнеса. Имаме секс за сметка на жителите – кой си го е поръчал, кой си го е платил, към този момент няма значение, сподели още Асен Генов.

Не е неприятно да се направи една много по-дългосрочна инспекция, за няколко години обратно, по какъв начин политици са купували парцели, уточни и Стефан Ташев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР