Цената на златото във вторник сутринта на практика не се

...
Цената на златото във вторник сутринта на практика не се
Коментари Харесай

Цената на златото замръзна в очакване на резултатите от изборите в САЩ

Цената на златото във вторник сутринта на процедура не се трансформира. Инвеститорите избират да се откажат от дейната търговия, очаквайки вести от президентските избори в Съединени американски щати, демонстрират данните за днешната търговия.

Стойността на декемврийските фючърси за жълтия метал на борсата Comex в Ню Йорк алегорично набъбна с 0,02%, или с 0,45 $ - до 1 892,95 $ за тройунция.

Декемврийските фючърси за среброто се покачиха с 0,5% до 24,152 $ за унция.

Във вторник търговците остават внимателни в очакване на вести от американските изборни секции. Съперници на президентските избори са сегашният началник на Белия дом, републиканецът Доналд Тръмп и демократът Джо Байдън. Според национални социологически изследвания водач в американската благосклонност е Байдън, само че обстановката в някои щати остава несигурна. Търговците се тормозят, че определянето на спечелилия може да се забави за неопределен срок.

" В момента настроението виси на косъм... Всички са несигурни до каква степен ще доведат изборите ", сподели икономистът от OCBC Bank Хауи Ли пред Ройтерс. В същото време анализаторът означи, че неразбираемият резултат от изборите ще поддържа $ и ще отслаби златото в кратковременен проект.

Анализаторът на ED&F Man Capital Markets Eдвард Мейр от своя страна означи, че неналичието на нови финансови тласъци за американската стопанска система също оказва напън върху златото. Ако Тръмп бъде избран отново, приемането на новия пакет от ограничения може да бъде забавено или отсрочено.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР