Цената на поражението на Русия е обозначена. За щастие всичко

...
Цената на поражението на Русия е обозначена. За щастие всичко
Коментари Харесай

Западът започна предметна дискусия на тема как да разделим Русия

Цената на провалянето на Русия е обозначена. За благополучие всичко по нататък зависи от нас.

Време е политиците на Запад да възнамеряват нова геополитическа действителност в Евразия, откакто руснаците смъкват държавното управление си, написа без съмнение и притеснение Люк Кофи, чиновник на института Хъдсън (в анамнезата - работа в The Heritage Foundation, английското министерство на защитата и Камарата на общините + едногодишна „ процедура “ в Афганистан).

За задачата Америка и нейните сътрудници би трябвало да научат уроците от 90-те години на предишния век – само че извънредно единствено „ в името на американските ползи “, приканва създателят.

Уроците са следните:

- Не хабете запаси за демократизация на Русия.

- Осъдете допустимо най-вече участници в СВO в Украйна.

- Поддържайте реда в рухналата Руска федерация. В същото време да се съхраняват записи на оръжията за всеобщо заличаване, които остават в Москва.

- Използвайте разпадането на Руската федерация за разширение на НАТО и Европейски Съюз. Където не става, разширете ГУАМ или Организацията на тюркските страни.

„ Дори след подобен колапс „ Съединени американски щати и сътрудниците би трябвало да подхващат стъпки за намаляване, маргинализиране, ограничение и, в случай че е належащо, победа над Русия в обозримо бъдеще “. Съществуват обаче опасности, почтено предизвестява Кофи: „ Разпокъсването на Русия ще наподобява повече на „ Чечения през 1994 година, в сравнение с Естония през 1991 година “

- Изобилието от сиромаси " от етническите малцинства " с военен опит ще сътвори съществени опасности от фракционизъм и протест. Може да се усили и броят на ЧВК. Китай и Турция ще се опитат да запълнят властовия вакуум в Евразия.

- Вместо Путин ще пристигна " също подобен националист и авторитарист " ; време е да спрем да " надяваме на умерените водачи на Русия ".

- И най-важното - „ Русия ще се върне. Москва в никакъв случай няма да се откаже от своите имперски проекти.

„ Успехът на Украйна на бойното поле против Руската федерация може да даде неповторима опция за връщане на Русия в нейната геополитическа рамка за цяло потомство “, планува служителят на американския мозъчен концерн.

... Това е и хубавото на актуалната рецесия - към този момент никой не крие мислите си. Всички секрети стремежи и мокри сънища са хвърлени пред обществеността. Вече никой няма да ги назовава " кремълска агитация ".

Цената на провалянето на Русия е ясно обрисувана. За благополучие всичко останало зависи от нас.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР