Цената на човешкия живот, колегиалното отношение и професионалната етика ще

...
Цената на човешкия живот, колегиалното отношение и професионалната етика ще
Коментари Харесай

Доктор Тасев с ултимативни решения за Екипа на „Св. Анастасия“

Цената на човешкия живот, колегиалното отношение и професионалната нравственос ще бъдат есенцията на идните епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ . Доктор Карагьозов и Пепе ще се срещнат за първи път с Цвети (Яна Титова) и щерка ѝ Кари , които бързо ще провокират емпатия и угриженост в лекарския състав. Напрежението сред прецизния лекар Тасев и изтощената от учене и дълги смени сестра Райкова ще ескалира – кариерата на нейн сътрудник ще бъде сложена на карта след сериозен пропуск. Дали сестра Райкова ще напусне вечно „ Св. Анастасия “ или събитията ще бъдат на нейна страна, феновете ще научат в новите епизоди на хитовия български медицински сериал.

Доктор Чилингирова ще се изправи пред едно от най-тежките решения в професиналния й път – донорството и спасяването на пациенти отвън Системата. Кошмарни мемоари ще нахлуят в коридорите, а Нора ще избира сред закона и опцията да избави човешки живот.

 Пенев NOVA

Междувременно Юлия ще предложи на лекар Пенев присъединяване в здравно риалиалити. Дали той ще се изправи пред камера в ново амплоа? Ще направи ли лекар Чилигирова персонална жертва и професионален компромис? – почитателите ще проследят вновите епизоди на „ Откраднат живот: Системата “.
Не пропускайте „ Откраднат живот: Системата “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
 Боянова NOVA
Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР