Целта на тази визита е да бъдат подсилени всичките пиар

...
Целта на тази визита е да бъдат подсилени всичките пиар
Коментари Харесай

Полски журналист: Взиитата на Зеленски има за цел да покаже колко близки са Полша и Украйна

„ Целта на тази аудиенция е да бъдат подсилени всичките пиар старания от страна на Украйна и страните, които я поддържат. Това би трябвало да бъде прегледано като най-фундаменталния детайл. Това не е първата аудиенция – може би пета или шеста към този момент. Те не се разграничават по качество по никакъв метод една от друга, повтарят и преповтарят една и съща тематика – какъв брой сме близки, какъв брой Полша до момента е помогнала на Украйна, по какъв начин Полша е един от най-важните лобисти за Украйна. “

Така Боян Станиславски, полски публицист от български генезис, разяснява в ефира на Euronews Bulgaria визитата на украинския президент Володимир Зеленски във Варшава.

 
Единственото, което ми прави усещане е, че с всяка една аудиенция, в американските медии най-много, излизат едни мнения, които се подават по доста деликатен метод, само че въпреки всичко са маркирани: че може би е добре полските управляващи, украинските управляващи, а и така наречен интернационална общественост да стартират да разсъждават дали Полша и Украйна, или остатъчна Украйна откакто приключат военните дейности, не би трябвало да основат нещо като повсеместен организъм. И това е нещо, което даже тук, в Полша, въпреки и доста деликатно, стартира да пробива като тематика за мнения.
И все още тези мнения са много отрицателни – поясняват се като някакви безспорни измислици или може би даже насаждани от съветската агитация, показва Станиславски.

„ Но в случай че погледнем това, което се подава от съветските медии като тематики за полемика към съветската или рускоговорящата публика, там ще забележим по какъв начин седи Наришкин, който е шефа на съветското разузнаване. Той доста искрено, доста мощно означи в един от мненията си тази седмица по какъв начин съгласно него и съгласно съветското разузнаване полските управляващи имали такава подготвеност – да навлязат в Западна Украйна, в няколко от провинциите там, и действително, по неговите думи, „ да я окупират “ . Или в случай че приемем западната позиция – по-скоро „ да ги спасят “, добави журналистът.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР