Целта на Русия в Украйна е постепенното разграждане и поетапно

...
Целта на Русия в Украйна е постепенното разграждане и поетапно
Коментари Харесай

Близък до Кремъл сензационно, разкри целта на Путин

" Целта на Русия в Украйна е последователното разграждане и поетапно преформатиране на тази територия. Сега всички схващат, че военната интервенция ще продължи дълго време “. Това се споделя в коментар на близкия до Кремъл съветски анализатор Пьотр Акопов, предава БГНЕС. Той е публикуван в държавната осведомителна организация РИА Новости, озаглавен " Русия трансформира тактиката, само че не и тактиката си в Украйна ".

Акопов на процедура повтаря изявлението от през вчерашния ден на висшия съветски военачалник Рустам Минекаев, в което той заяви, че се планува съветските сили да поемат контрола над цялото украинско крайбрежие - от Донбас на изток до Молдова на запад. Русия разполага с войски в Приднестровието, отделила се промосковска територия в Молдова.

" За евакуиране на нашите войски, от която и да е от окупираните територии, не може да става и дума. Ако приемем, че задачата на втората фаза е установяването на надзор над южната част на Украйна, то би трябвало да осъзнаем, че и третата фаза е неизбежна - надзор над цяла Новорусия ", споделя Акопов.

Руските националисти преглеждат " Новорусия " като голяма част от Южна Украйна, която в миналото е принадлежала на имперска Русия. Владимир Путин съобщи, че " Новорусия " би трябвало да включва и Харковската област в северната част на страната.

Акопов счита, че може да не се наложи Русия да завладява Киев и Лвов, тъй като " откакто югът падне, Украйна като цяло ще стартира да се разпада ".

Според него това ще се случи, даже без да се чака предаването на Харков и контрола над цяла Новорусия, тъй като загубата на юга ще лиши Украйна от опция да съществува като независима страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР