„Целта на посещението на Борисов при Ердоган е същата като

...
„Целта на посещението на Борисов при Ердоган е същата като
Коментари Харесай

Борис Ячев, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: И Борисов на крака при Ердоган! Българският народ няма да прости подобно поведение!

„ Целта на визитата на Борисов при Ердоган е същата като на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ – търсене на поддръжка и помощ за идните избори”. Това съобщи съпредседателят на Конституционен съд на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ и лидер в Пловдив област Борис Ячев пред Българска национална телевизия през днешния ден.

„ Само в границите на няколко седмици двама висши политици отидоха на крайници при Ердоган с молба турската страна да се откри непосредствено във вътрешната политика на България и - директно в изборния развой у нас. През годините неведнъж сме показвали и доказвали, че турската страна непосредствено въздейства, манипулира и управлява вота за бъградски Парламент, който се организира на тяхната територия. По този метод Турция има принадлежности да въздейства върху вътрешната политика на страната ни. Българският народ няма да заблави и елементарни сходно поведение”, съобщи Борис Ячев.

Водачът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ В Пловдив-област бе безапелационен, че обединението се стреми да стане катализатора, който да предизвика естествените и положителни процеси в идващия 45 Парламент. „ Да предизвикаме разговор, тъй като се видя, че в този 45-ти мъртвороден Парламент партиите не си говореха. Нашата цел е сигурност и непоклатимост, образуване на парламентарно болшинство и работещо правителство”, акцентира Борис Ячев.

Служебното държавно управление не съумя да се оправи с първото съществено икономическо предизвикателство – увеличението на цените на тока и парното, а оттова – и на всички артикули от първа необходимост”, безапелационен бе лидерът на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в Пловдив-област. Не са продължени и всички ограничения в помощ на бизнеса, които патриотите прокараха във време на икономическата рецесия, в резултат на пандемията, добави той.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР