Целият екип вложи много, за да постигнем този успех. Постоянството

...
Целият екип вложи много, за да постигнем този успех. Постоянството
Коментари Харесай

Алберт Попов пред NOVA: Време е за още по-големи успехи

„ Целият екип вложи доста, с цел да реализираме този триумф. Постоянството и труда, които вложихме, ни се отблагодариха. Време е за още по-големи триумфи ” - това съобщи в ефира на скиорът Алберт Попов.

 
Последната седмица той съумя да върне България в топ 6 на международния ски спорт. Попов приключи на шесто място в слалома за Световната купа в Шладминг и накара цяла България да се гордее с достижението му.
 
„ С всяка година ставах все по-бърз, а задачите започнаха да стават все по-големи. В един миг с треньора ми, Ивайло Борисов, осъзнахме, че сме на крачка от международния хайлайф, само че би трябвало да упражняваме вярно ”, сподели още Алберт Попов.

 
По думите му, с цел да си конкурентноспособен би трябвало да тренираш целогодишно. Според него спортът може да му е лишил някои неща, само че му е дал ужасно доста. „ Иска ми се да можех да съм по-близо до фамилията и приятелите ми. Прекарвам много огромна част от времето си в тренировки в чужбина, защото тук няма целогодишно сняг. Тренираме към 200 дни годишно ”, съобщи още състезателят Попов.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР