„Целият демократичен свят е застанал срещу това вероломно нападение на

...
„Целият демократичен свят е застанал срещу това вероломно нападение на
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Целият свят подкрепя великата отечествена война на Украйна

„ Целият либерален свят е застанал против това вероломно нахлуване на Русия против Украйна, целият свят поддържа великата отечествена война на Украйна, която се пази. На фона на това ние не знаем къде сме “, разяснява в предаването „ Тази заран “ режисьорът Евгений Михайлов.

Според някогашния министър на енергетиката Мирослав Севлиевски, българското публично мнение е на страната на тези хора, които желаят да спрат войната, а българите са посочили огромна взаимност във връзка с бежанците. „ България е член на НАТО и Европейски Съюз, този избор е изработен и доказан, в този момент не може да шикалкавим, че този избор не е изработен “, означи той.

Политологът Димитър Ганев цитира данни от изследване на „ Тренд “ по поръчка на вестник „ 24 часа “, отдадено на настройките на българите по отношение на главните институции, обединения и войната в Украйна. Според него 40% от българите заявяват, че са трансформирали отношението си към Русия в отрицателна посока.

„ Всяка форма на експанзия в 21 век няма по какъв начин да не повлияе отрицателно. След войната българите реагират много ясно “, уточни политологът.

„ Разделението на фили и фоби е откогато съществува страната ни, главното русофилско ядро в България е от по-възрасти хора, които гледат с носталгия на един отминал интервал. Като електорални настройки, това са хора, които заявяват, че ще гласоподават за „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Имаме по-русофилска партия от Българска социалистическа партия и това е „ Възраждане “ “, означи Димитър Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР