Целим четвъртфинал на Европейското по волейбол, което стартира във Варна,

...
Целим четвъртфинал на Европейското по волейбол, което стартира във Варна,
Коментари Харесай

Любо Ганев: Следващите две седмици Варна ще бъде волейбол | Националите ни се срещнаха с фенове дни преди Европейското във Варна

Целим четвъртфинал на Европейското по волейбол, което започва във Варна, съобщи Любо Ганев за Moreto.net

Стигане до четвъртфинали на идното Европейско състезание по волейбол, което започва на 29 – ти август в ДКС във Варна , е главната цел пред мъжкия народен тим, сподели в морската столица президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Заедно с националите ни и селекционера на тима Пламен Константинов Ганев се включи в самодейност „ Заедно към триумфа “ на един от главните сътрудници на федерацията Lidl Bulgaria. Спонсорът провежда събитие в един от централните си магазини, с което пожела триумф на тима и даде опция на почитатели за близка среща със спортистите.

„ Изискванията да станем хазаин на Европейско състезание стават все по – огромни. Факторът домакинство е значим в няколко аспекта. Първо желаеме да създадем оптималното, тъй като у дома и стените оказват помощ. На целия щаб и тима да им дадем този фактор „ седми състезател “.

" Това е нашата българска аудитория, която във Варна е страхотна. "
Тя се е потвърдила последните повече от 25 години, че е най – положителната волейболна аудитория, да бъде седми състезател на тима.

Националният тим да играе по – освободено и да усещат поддръжката на почитателите. Целим и с хубавите мачове да запалителен повече почитатели да ни гледат пред тв приемника и повече деца да се записват да практикуват волейбол. Нашата цел е да върнем имиджа на българския волейбол като най – известния, най – атрактивния и най – сполучливия групов спорт. “, сподели Ганев.

Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна.
Морската столица ще одобри всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални дуела.

Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20.30 часа, а в него България посреща Испания.

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим са от 20.30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17.30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР