Цели три месеца Наталия Гуркова пази мълчание. След показното убийство

...
Цели три месеца Наталия Гуркова пази мълчание. След показното убийство
Коментари Харесай

След дълго медийно мълчание Наталия Гуркова разказа къде живее с децата си и какви са намеренията й оттук нататък

Цели три месеца Наталия Гуркова пази безмълвие. След показното ликвидиране на брачна половинка й в края на месец септември месец предходната година, миската изчезна от общественото пространство.
В първата си медийна изява след нещастието, тя показа, че сега живее с децата си в София и няма никакво желание да се връща в ЮАР. Красавицата отхвърля да приказва за случилото се и се пробва да не мисли за това.
Тя споделя, че сега е заредена единствено с позитивна сила и е извънредно време да й се случи нещо хубаво. Миската се е съсредоточила само върху бъдещето си и чака приятни изненади от него.

В началото на февруари тя започва нов план. Вдовицата на Джордже Михалевич ще се изявява като водеща. Тя започва лично предаване. То няма да се излъчва в ефира на някоя от националните медии, а в обществените мрежи и в мрежата за видеосподеляне.
Предаването на Наталия Гуркова ще се споделя „ Те са “. Концепцията му е обвързвана с живота на богатите хора, които ще дават отговор на въпросите на миската.
Идеята й е да откри отговор на безконечните въпроси, свързани с благосъстоянието и връзката му с щастието. Красавицата съзнателно не се е насочила към някоя от огромните медии, защото желае да е изцяло самостоятелна.

Ето по какъв начин я разказва профилът й в slava.bg:
Пол: Жена
Ръст: 174 см.
Независима и независима като модел. Като огромен триумф в кариерата си дефинира точно свободата си на избор.Първи конкурс, в който взе участие – Мис Туризъм Интернешънъл през 1997 година в
Индия. Класира се в челната петица.Печели корона на Мис България през 1998 година Успешно присъединяване на състезанието Мис Вселена 1998 година на Хавайските острови. Първа международна купа през 1999 година на състезанието Мис Туризъм на планетата, Гърция.

Печели още и премията на Nivea – едногодишен рекламен контракт за Гърция. Златен орден Кралица на хубостта на състезанието Мис Глоуб в Москва през 1999 година Световна купа през 2000 година на състезанието за хармонично тяло Мис Бикини в Кан, Франция. През 2000 година на фешън ревю в ЦУМ е безапелативно оповестена за Мис България на всички времена. Два пъти лице на Форум Българска Мода – 1999 и 2000 година Лесно отзивчива е и обича разнообразието..Завършва магистратура по право, като възнамерява да приключи и курс по финанси в Лондон.Модата е огромната и обич, само че защото тя към момента не е бизнес в България, Наталия не е мотиварана да сътвори или ръководи организация за модели. Не изключва опцията това да се случи.

Височина: 174
Тегло: 49
Бюст: 91
Талия: 60
Ханш: 89
Дрехи: 42
Обувки: 37
Коса: Кафява
Очи: Кафяви

Зодия: Телец
Хобита: колекциониране на скъпи пури; риболов; езда
Любима храна: риба
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР