Надежда Вишнева от Ергенът“ бързо се възстанови и дни след

...
Надежда Вишнева от Ергенът“ бързо се възстанови и дни след
Коментари Харесай

Надежда от “Ергенът” с 200 евро издръжка от бившия си

Надежда Вишнева от „ Ергенът “ бързо се възвърне и дни след изписването й от болничното заведение тя към този момент скача на батут със сина си. Неотдавна фаворитката от „ Ергенът “ показа в обществените си мрежи, че е призната в болница. Там прекарала към седмица, като всеки ден била на системи, написа Ретро.

Не е ясно каква е повода Вишнева да е приета в болница, само че почитателите й споделят, че е допустимо влошеното й здравословно положение да е обвързвано с ниското тегло на русокоската. Още с появяването си в „ Ергенът “. Надежда бе една от основните претендентки за сърцето на Алек. Че Вишнева може да завоюва 3-тия сезон на най-одумваното шоу, се заприказва още преди старта му. Други клюки настояват, че на финала милионерът Александър Младенов избира другата русокоска - Маги Томова. Трети пък настояват, че в последния епизод ще има казус - Алек щял да остави писмо, в което написа, че не избира нито една от двете последни участнички. Надежда е разведена, а някогашният й брачен партньор е състоятелен гръцки предприемач.

Още при започване на предаването Вишнева показа, че когато се е завърнала в Гърция, й е трябвало време да си стъпи на краката. Участничката по специалност е HR експерт, старае се да балансира и времето с дребното си момченце, като дружно играят видеоигри. Има и други занимания като това да рисува и е основала лична страница, в която разгласява картините си. Веднага откакто се върнала в България, почнала работа по специалността и съумяла да построи сполучлива кариера, само че губи работното си място поради присъединяване в „ Ергенът “.

На помощ от някогашния си мъж не разчита, единственото, с което той й оказва помощ, са 200 евро на месец прехрана за 9-годишния им наследник. 34-годишната майка споделя, че не може да се оплаче от финансовото си положение и даже по време на първия й брак тя постоянно е държала на кариерата и личното си развиване. След края на фотосите на предаването русокоската внезапно забогатя, а даже неотдавна отвори лично студио за хубост в един от най-предпочитаните и елитни региони на столицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР