Успехът на Дюн, режисиран от Дени Вилньов, гарантира не само

...
Успехът на Дюн, режисиран от Дени Вилньов, гарантира не само
Коментари Харесай

Dune: Prophecy на MAX - тийзър на сериала за предисторията на Дюн

Успехът на " Дюн ", режисиран от Дени Вилньов, подсигурява освен втори филм, който също се показа добре в бокс офиса, само че и сериал за предисторията.

Всички места, на които е сниман " Дюн: Част втора "

Пътеводител за епичните места в хитовата научна фантастика на Дени Вилньов

Няма да се постанова да чакаме доста дълго, тъй като Dune: Prophecy ще бъде пуснат в Max още тази есен. За сериала научихме още през 2019 година, когато бе с работно заглавие Dune: The Sisterhood.

От първия тийзър, който бе публикуван, излиза наяве, че действието в шестте епизода на сериала ще се развива 10 000 години преди Пол Атрейдис да се качи на трона. 

Se ve fenomenal

Всичко ще се върти към две сестри Харконен, които се борят със сили, заплашващи бъдещето на човечеството и по този начин поставят основите на именитата сестринска фракция Бен Джезърит.

SISTERHOOD ABOVE ALL.

Една от тях - Валя Харконен (Емили Уотсън), прави всичко по силите си, с цел да възвърне благородническия статус на фамилията си. Но една покруса осуетява проектите ѝ я кара да премисли всичко.

Защо никой няма да види изтритите подиуми от " Дюн: Част втора "

Режисьорът си има правила

Актьорският състав, освен Емили Уотсън, включва още Оливия Уилямс, Травис Фимел, Джоди Мей и Марк Стронг. Dune: Prophecy към момента няма премиерна дата, само че се чака да го забележим в Max тази есен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР