Слави Трифонов не е вдигал сватба, сподели пред Ретро“ негова

...
Слави Трифонов не е вдигал сватба, сподели пред Ретро“ негова
Коментари Харесай

БЕЗ ПИЩНА СВАТБА се оженил Дългия за 25-годишната студентка

Слави Трифонов не е вдигал женитба, показа пред „ Ретро “ негова доближена, която пожела да остане анонимна. Вместо охолно празненство Трифонов решил да се врече във честност на избраницата си пред кръг от най-близките му и доверени хора. На подписването и венчавката участвали сестрата на Слави - Петя, племенникът му Теодор, както и някои от най-близките му хора от „ Ку-ку бенд “ и партията „ ИТН “. Гостите на събитието наброявали общо 15 индивида.

Венчавката била осъществена в дребна черква край София, в работен ден по гледище на Слави, който се тормозил да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци. За да не стане издънка, храмът бил защитаван от десетина телохранители. Същата вечер новосформираното семейство се събрало в доста стеснен кръг в първокласен столичен ресторант с следен достъп и частен салон.

„ След загубата на майка му Здравка, която умря предходната година, и татко му Тодор, който си отиде през 2017 година, Слави остана самичък. Вероятно това е повода най-сетне да се реши да предложи брак на актуалната си другарка, с която са дружно от известно време “, разясняват от кръга на Трифонов.

В живота на Слави несъмнено е имало доста дами - първата му огромна обич - актрисата Силвия Лулчева, психоложката Магдалена Ангелова и балерината Мартина Огнянова са единствено част от дамите, минали през сърцето на Дългия, само че все пак Слави, който навърши 57 години не се реши да узакони връзките си с нито една от тях. От друга страна, деспотичният манталитет на Трифонов отблъсквал дамите към него и макар внушителното му материално положение те не издържали дълго тежкия му манталитет.

„ Това е първата женитба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е измежду най-желаните ергени, а е и милионер, той по този начин и не предложи брак на нито една от дамите, с които имаше съществени връзки. Това, че в този момент реши да го направи, евентуално е подбудено от обстоятелството, ме остана напълно самичък, а здравословното му положение не е по никакъв начин положително. Предполагам, че чисто човешки желае да има човек до себе си “, споделят хора от близкия кръг на Дългия.

За избраницата на сърцето му се знае единствено, че е на 25 години . Младата жена е студентка по маркетинг и двамата са се срещнали посредством общи сътрудници от телевизия „ Седем осми “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР