Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска

...
Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска
Коментари Харесай

ВИП столични бутици затварят за Лили Иванова

Столични бутици затварят порти за гости, когато Лили Иванова изиска да отиде на пазар, научи " Ретро " от свои източници.

Грандамата на българската музика се съпровожда от свитата и до вратата на скъпарския бутик, локализиран на софийската улица " Съборна ", а по-късно бива посрещана в цялостна секретност от голям брой консултанти на магазина, които чакат появяването й. Шопингът й е плануван авансово и в бутика към този момент я чакат подбрани особено в нейния размер маркови облекла и обувки. Челиците там стартират от 2000 лева нагоре, чантите - от 4000 до 8-9000 лева, а тоалетите са от 2000 до 12-3000 лева приблизително за численост.

Афинитетът на Лили към дизайнерските облекла не е загадка за никого. В последните 20 години певицата, която постоянно е блестяла със замайващ и провокативен жанр, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама сортира тоалетите си. Изпълнителката на " Детелини " и " Ветрове " до неотдавна пазаруваше единствено от чужбина, защото у нас не се срещаха желаните от нея международни марки. Известно е, че Иванова е почитател на някои от най-скъпите марки в целия свят. Сред обичаните й дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

Лили е звезда в цялостния смисъл на тази дума. Няма човек в България, който да не я познава. Ако не затваряхме магазина при визитата й, феновете й нямаше да й дадат да си поеме глътка въздух от подписи и фотоси, а какво ли остава да опитва облекла и обувки. Освен това има всевъзможни хора, подготвени да създадат всичко за известност. Представете си какво би се случило, в случай че някой се промъкне в пробната й,докато мери облекла, показа пред " Ретро " чиновник в прочут столичен бутик. Консултантът описа, че визитите на примата са редки - 4-5 пъти в годината, само че за всички чиновници, на който е поверено обгрижването на естрадната кралица, тези съвещания са като празник: " Стилът на Лили е автентичен като самата нея. Тя извънредно професионално умее да съчетава визиите си както за всекидневието, по този начин и за концертните си, участия и фотосесиите си. Споделяла е, че стилистите не всеки път съумяват да улучат, усета й и поради това заобикаля да работи с такива. Лили избира да залага на класиката - тоалети в бяло и черно, които женствено акцентират невероятната й фигура ", описа служителят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР