Цел на споразумението е достигане на Ниво 4 на автономност.Ford

...
Цел на споразумението е достигане на Ниво 4 на автономност.Ford
Коментари Харесай

Ford и Baidu с общ проект за развитието на автономния транспорт

Цел на съглашението е постигане на Ниво 4 на самостоятелност.
Ford и Baidu анонсираха обща конвенция, съгласно която китайската компания ще оказва помощ на американския авто колос с тестванията на самостоятелните им коли в Китай. Новината идва скоро, откакто Ford получиха утвърждение за провеждането на сходни проби във Вашингтон.

Според неотдавна обявеното съглашение, става въпрос за двегодишен план, при който Ford ще тества своите коли в Пекин за достигането на Ниво 4 (напълно самостоятелно придвижване без човешка интервенция, само че с няколко изключения) и узаконяване на безпилотните коли на компанията в Китай.

Подобно на доста други американски компании, Ford има мощно наличие на територията на Поднебесната империя. Докато основния офис на компанията е в Шанхай, продуктовите мощности на Ford в страната са дислоцирани в Нанкин и Чонджин. CNBC съобщи в края на предишния месец, че компанията е обособила дейностите си в Китай под формата на независим бизнес за усилване на продажбите в страната.

Що се отнася до Baidu, интернет колосът създава не от през вчерашния ден решения, свързани с изкуствения разсъдък и машинното образование, както и самостоятелния превоз, чрез плана си Apollo, открита платформа за безпилотни коли, която по силата на съглашението Ford ще употребява и развива дружно с Baidu.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР