Царско село привлече нов централен защитник. 28-годишният Луис Педро да

...
Царско село привлече нов централен защитник. 28-годишният Луис Педро да
Коментари Харесай

Царско село привлече нидерландец

Царско село притегли нов централен бранител. 28-годишният Луис Педро да Силва Ферейра парафира своя контракт с клуба, откакто от известно известно време води подготвителен развой с тима.

Луис Педро е младеж на Грьонинген и играе за всички обединения на клуба. До този миг от кариерата си той се е състезавал единствено в нидерландското състезание, където е защитавал цветовете на Емен, НАК Бреда, Де Граафшап, Веендам и Леонидас.

Освен като централен защитник, той може да играе и като десен бранител. Луис Педро е роден в Ангола, само че израсъл в Нидерландия.

„ Аз съм централен бранител и главната ми цел е Царско село да не получава голове този сезон. Ще дам всичко от себе си за това. Наистина за първи път ще играя отвън Нидерландия, само че първите ми усещания са прелестни. Стадионът и тимът се намират на положително място. Посрещнаха ме доста добре. В клуба има и различен мой съотечественик, само че всички сътрудници вършат нужното, с цел да се впиша бързо в колектива. За момента всичко е на равнище “, съобщи Луис Педро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР