Трябва да увеличим капацитета, да произвеждаме така, че Европа да

...
Трябва да увеличим капацитета, да произвеждаме така, че Европа да
Коментари Харесай

Полският президент на Три морета: Да превърнем Европа в голяма фабрика

Трябва да увеличим потенциала, да произвеждаме по този начин, че Европа да се трансформира в огромна фабрика, да сме си самодостатъчни. Това заяви президентът на Полша Анджей Дуда на конференция по време на самодейността " Три морета ", като цитира прогнозите на МВФ и Световната банка дават и ги оцени като " чудесни за икономическия напредък на страните в района “ - сред 4 и 4,8% през тази година.

Той акцентира, че съдействието по самодейността „ Три морета “ носи осезаеми резултати за всички и оцени организацията на срещата като отлична..

" Дори някой да не се интересува от политика и да не е чувал за нашата самодейност, се надявам, че тези жители ще се любуват на нови пътища, по които да пътуват, да употребяват железопътните линии. Те могат да не знаят, че това е станало с помощта на интерконекторите, които сме построили “, разяснява полският президент.

Дуда изясни също, че разискваните по време на форума въпроси  за интеграция са доста значими за развиването на нашите стопански системи.

" С тези действия се покачва стандартът на живот на нашите жители. Имахме опция да обсъдим доста въпроси в дълбочина. Всички стратегически сътрудници и другари на нашата самодейност демонстрираха оптимизъм и предпочитание да се работи в името на нашия разцвет “, добави полският президент.

Общата декларация ни разрешава да кажем, че сред нашите страни ще има по-близко съдействие, разяснява още Анджей Дуда. Надявам се, че в бъдеще ще действаме още по-добре и още по-ефикасно, добави той и благодари на Латвия, че поема семейството на самодейността.
 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР