Трябва да се доплати между 30 и 50 лв. отгоре

...
Трябва да се доплати между 30 и 50 лв. отгоре
Коментари Харесай

Шофьорите в София се хванаха за главите! Причината

Трябва да се доплати сред 30 и 50 лева от горната страна към месечния абонамент, в случай че желаете колата да е спряна под козирка и да не я вали, сподели изследване, представено от „ Телеграф “.

За месец паркомястото с защита излиза сред 40 и 150 лева в другите квартали на София.
-->
Обикновено клиентите заплащат едновременно не за един месец, а за цяла година. Така са сигурни, че са резервирали място за колата. Най-предпочитани, макар че са по-скъпи, са точно местата с козирка, тъй като по този метод колата се защищава от градушка да вземем за пример, описаха притежатели на заплатен паркинг в столичния квартал „ Връбница “.

Цената на частните паркинги скача повече от двойно от „ Орландовци “ до „ Връбница “, сподели още информация на „ Телеграф “. В първия квартал има паркинги, които желаят по 40 лева месечен абонамент за лек автомобил.

За джип или бусче цената е 50 лева За съпоставяне във втория квартал таксата за частен заплатен паркинг скача до 90-100 лева за намерено място. Същите са и цените в тузарските региони като „ Лозенец “. В „ Гевгелийски “ би трябвало да се бръкнете с 50-60 лева месечно, а в Студентски град - със 100 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР