Трябва да чуем ясно как оценяват “Газпром”, който е геополитически

...
Трябва да чуем ясно как оценяват “Газпром”, който е геополитически
Коментари Харесай

Христо Иванов: Предлагаме коалиция с ПП, за да не се чудим на чии червени линии да се угажда

Трябва да чуем ясно по какъв начин правят оценка “Газпром”, който е геополитически фактор.

Тази оценка на геополитическия риск да се обвързваме с “Газпром”, е основна част. Първа поръчка бе направена от президента - той сложи първа задача - да не се въвлича България във войната. Тази фраза прикрива политиката на ефикасен неутралитет по отношение на Русия.

Желанието да се експлоатира енергийната тематика има съществени провокации. Създаването на този щаб, те стартират с едни опити да плашат хората. Чуват се думи като злополука. Има дейни жители, които няма да разрешат това. Тези митинги не са нещо, което ние организираме. Има дейни жители, те излизат сами. Става дума за ясно предизвестие. Правителството би трябвало да си обезпечи най-хубавите вероятни доставки. Изглежда, че че занимава в акцията. Ще има сериозна гражданска и политическа реакция в България. Тази акция е поредна, ние се чудим какво да приказваме.

Няма в обществото да се допусне скрита преориентация. Предлагаме коалиция на Политическа партия. Промяната настъпи, откакто стартира войната. Затова предлагаме предизборна пълноценна коалиция с Политическа партия, с цел да се конструира политическа мощ, която да устои и тя да слага изискванията. А не като преди да се чудим на чии червени линии да се угажда.

Демократична България няма проблем, ние имаме постоянна поддръжка, тя даже нараства и се уголемява. Ние сме систематична политическа групировка, без която не може да има устойчиво ръководство. Притеснява ме, че с една акция на конкуренция ще разделим хората.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР