Трудно ГЕРБ ще реализира първия мандат, почти не вярвам да

...
Трудно ГЕРБ ще реализира първия мандат, почти не вярвам да
Коментари Харесай

Човек на Нинова разкри таен план на Промяната за хартиената бюлетина: Правят си дребна сметка

„ Трудно ГЕРБ ще осъществя първия мандат, съвсем нямам доверие да се случи. Имам възприятието, че връщането на хартиената бюлетина е по-важно за „ Продължаваме промяната “ от бъдещето на страната. Правят си дребна сметка да върнат мандата незабавно откакто го получат, с цел да може президентът да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс и Народното събрание да няма време да го преодолее. “ Това съобщи в изявление за НоваНюз политологът Калоян Методиев.

По думите му в Народното събрание не може да се приказва за коалиция, а за плаващи болшинства. „ В „ Демократична България “ има три радикално разнообразни обединения, обединението е в нежелано вътрешно положение, не знам дали могат да си разрешат по този начин на избори. Те са разкъсвани сред прагматизма да вземат участие в държавно управление и опцията да отидат на избори, които могат да са пагубни за сегашните им управления – „ Да, България “, ДСБ “, акцентира Методиев.

Относно новините за Шенген политологът съобщи, че има мигрантски напън и някой би трябвало да поеме отговорността за него.

По мотив сбирката на леви партии Методиев счита, че или те лъжат, или Маркс. „ В тая група имаше толкоз доста тежки милионери, че се чудят по какъв начин изясняват на хората за обществена политика. Политическият им рекет е непонятен, множеството от тях нямат регистрация на партии. Плюят Нинова, а си търсят депутатски места. Ако имат достолепие, да предложат личен план, а не да паразитират върху Българска социалистическа партия “, прикани Методиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР