Недоволство в Несебър заради поставени чадъри и шезлонги на плаж

...
Недоволство в Несебър заради поставени чадъри и шезлонги на плаж
Коментари Харесай

Хотелиер постави чадъри и шезлонги на безстопанствен плаж

Недоволство в Несебър поради сложени чадъри и шезлонги на плаж в курортния град. Граждани алармираха, че от непосредствен хотел инсталирали плажните такъми за гостите си на линия, която е без собственик.

Малката плажната линия под Южния парк в Несебър от през вчерашния ден е с сложени чадъри и шезлонги.

Ивицата не попада в морските плажове у нас, защото водата постоянно лишава от пясъка. Тази година обаче морето е благосклонно и линията съществува.

От управлението на хотела, чиято благосъстоятелност са чадърите и шезлонгите, изясняват, че са ги сложили на благосклонност.

" Те са напълно безвъзмездни за прилагане. Не са особено за посетители на хотела. Достъпът е безусловно свободен, както до момента е бил, по този начин ще бъде и отсега нататък ", сподели Марио Дачев, шеф на хотела.

От Община Несебър през днешния ден направиха инспекция по проблема.

" Понеже се спекулира, че общината била издала позволение или Общинският съвет, изрично споделям, че не е по този начин, тъй като това е нелогично мероприятие, защото, в случай че там има шезлонги и чадъри и проведено посещаване, би трябвало да има избавителна работа, санитарни възли ", сподели Николай Димитров, кмет на Община Несебър.

Има и летовници, които утвърждават безплатните чадъри.

Въпреки това от Община Несебър са издали наставление на компанията, сложила принадлежностите и е сезирана Областна администрация, която би трябвало да се произнесе със мнение.

Репортер: Давид Сукнаров


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР