Трудно е да се правят прогнози, но бяха изгубени два

...
Трудно е да се правят прогнози, но бяха изгубени два
Коментари Харесай

Колко се краде в държавата. Говори Сачева

„ Трудно е да се вършат прогнози, само че бяха изгубени два парламентарни мандата и изборите, които предстоят, всичко това губи 8 години от живота на хората, а като цена това е към 500 млн. лева “, изрази мнение в „ Седмицата „ по Дарик радио Деница Сачева.

Тя уточни, че съществува тежко разделяне сред хората и акцентира, че би трябвало да има водачи, които да работят дружно и да имат съдружна просвета.

„ Мантрите за кражбите би трябвало да спрат, тъй като ние на процедура разрушаваме страната по един метод, който доста мъчно по-късно ще може да бъде съграден.

Който и да пристигна на власт, в случай че има такова съмнение към държавните институции и презумпцията е постоянно, че там се краде, което не е правилно, би трябвало да се научим да бъдем справедливи и да отчитаме достиженията. Не може непрекъснато всичко да омазваме “, разяснява Сачева. 

„ Смятам, че партиите са наясно, че в случай че има трети парламент, който не направи държавно управление, хората няма да ни го простят. Избирателите не споделят да се изчегърта ГЕРБ, ние си имаме своите съидейници “.

Сачева очерта и фигурата на президент съгласно партията- „ човек, който провежда мира, а не непрекъснато да вкарва народа във война “.

Кандидатът на ГЕРБ ще бъде заслужен съперник на Румен Радев сподели тя, без да се ангажира дали ще е жена или мъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР