Трудно е да се намери по-неприятен съперник на национално ниво

...
Трудно е да се намери по-неприятен съперник на национално ниво
Коментари Харесай

Шведската стомана стисна Испания - 0:0 /РЕЗУЛТАТИ/

Трудно е да се откри по-неприятен противник на национално равнище от отбора на Швеция. На гърба си го изпитаха и испанците, като мачът сред двата отбора от група Е на Евро 2021.завърши с нулево тъждество.

Испанците обичайно заложиха на продължителното притежаване на топката от първата минута, като нападнаха интензивно по фланговете и стигнаха на два пъти до корнери.

В седмата минута беше насочен и първия удар към вратата на Швеция, само че на Олмо не му доближи акуратност. Шведите умерено одобриха играта в своята половина и не изглеждаха обезпокоени от този факт.

В 41-ата минута едвам не се стигна до сензационно разкриване на резултата в интерес на Швеция, откакто защитата на Испания сгреши и разреши на Исак да стреля около вратаря Симон, топката се удари в Маркос Йоренте, след което срещна гредата и вратарят на домакините я улови.

В 50-ата минута пред Алваро Мората се откри нов късмет след двоен рикошет, само че той още веднъж не се възползва. От трибуните още веднъж се чуха освирквания по негов адрес.

В 61-ата минута Швеция пропусна нова страхотна опция да открие резултата. Маркус Берг обаче бе неакуратен.

Испанците не можаха да пробият шведската стомана до края и останаха с нулевото тъждество.

РЕЗУЛТАТИ : Група Е -Полша - Словакия 1:2, Испания - Швеция

Група D - Шотландия - Чехия 1:2

Фен на Англия с тежки травми след рухване от трибуните

Привърженик на Англия е в тежко положение след рухване от трибуните на „ Уембли “ при успеха над Хърватия с 1:0 през вчерашния ден.

„ Можем да потвърдим, че фен е паднал от трибуните незабавно след началото на мача. Той е получил здравна помощ на място, след което е откаран в болница в тежко положение.

 Английски почитатели освиркаха своите преди мача с Хърватия ᐉ Новини от Fakti.bg - Спорт | ФАКТИ.БГ

Ще продължим да работим дружно с УЕФА, с цел да подсигуряваме, че случаят ще бъде изцяло разследван “ съобщи представителят на „ Уембли “. 

На стадиона имаше тъкмо 18 497 фенове, които бяха в сериозна еуфория и е доста евентуално повода за случилото се да е бил и използван алкохол, защото много от хората на трибуните изглеждаха прекомерно въодушевени, написа goal.bg.

Гулит с рецензии към Нидерландия. 

След 7 години Нидерландия се завърна на огромно състезание. На старта обаче " лалетата " можеха да се издънят, откакто допуднапа равнене след два гола преднина над Украйна.

 Внукът на Кройф и синът на Гулит с формален дебют - Футбол свят - Други - Gong.bg

„ Играем с петима в отбрана – проучва легендата Рууд Гулит - Това не е нещо, което нидерландците знаят по какъв начин да вършат. Повечето футболисти в никакъв случай не са играли по този начин.

Но Франк (Де Бур) има сериозна причина, тъй като няма доверие на отбраната си. Дори и с Де Лихт и Ван Дайк започваме мачовете от 0:1. Все едно сме захвърлили наследството си с тази схема… “.

В стартовия състав на Нидерландия имаше цели 10 дебютанти на огромен конгрес. Изключение е вратарят Мартин Стекеленбург.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР