Учителка разказва на децата, че от ваксините се умира, предава

...
Учителка разказва на децата, че от ваксините се умира, предава
Коментари Харесай

БНТ: Учителка разказва на децата, че от ваксините се умира

Учителка споделя на децата, че от имунизациите се умира, предава Българска национална телевизия. Майката на ученика споделя, че класният началник на класа, в който е детето ѝ, е обяснявал за вредите от имунизациите против Covid-19. При това пред целия клас. Думите са доказани и от детето. По думите на ученика, учителката им разказвала по какъв начин една жена се ваксинирала и два дни по-късно е умряла.

" Детето се притесняваше за мен и за татко му, защото ние сме имунизирани и ни обясняваше, че неговата учителка е била безапелационна и сигурна, че хората, които си поставят ваксини, ще умрат. Без никакви обстоятелства, само че и без другата позиция. Те на тази възраст съгласно мен одобряват безрезервно всичко това, което чуват от учителите ", споделя майката на детето. В министерството на образованието не знаят за този случай.

" Ние нямаме при нас постъпил подобен сигнал. Бих посъветвала, в случай че родител стане очевидец на такава обстановка, да беседва с учителя и да подаде съответния сигнал, с цел да можем да реагираме ", сподели Мария Гайдарова, зам.-министър на образованието.

Въпросът на майката обаче излиза от съответния случай. " За мен е значимо в такава обстановка да се приказва с обстоятелства, тествана информация, не информация, прочетена в някоя обществена мрежа ", споделя той.

" МОН е дало в насоките линкове с точна научна информация, която може да се употребява. Да зададе своите въпроси, да получи аргументирани отговори от медицински водещи експерти в региона. Науката е водеща във всяко отношение, когато приказваме за обучение ", споделя от своя страна Мария Гайдарова. МОН допуска, че информацията, дадена на учителите ще стигне в същия тип до децата. Но както разбрахте от този случай това е единствено съмнение, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР