Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:
За българската връзка в немския първенец " Байерн " Мюнхен. В интервала 1994-1996 екипа на баварския исполин носи Емил Костадинов, само че преди него различен наш съотечественик е бил на респект там.

През 40-те години на предишния век, по времето, когато Адолф Хитлер ръководи Германия, капитан и голмайстор на " Байерн " бил Михаил Лозанов. Наричали го Танка.
Българската връзка в " Байерн " (ВИДЕО) Георги Попвасилев на разходка из "Алианц Арена "

Прочетете:
Връщаме ви и към лятото на 2015 година, когато националният ни тим по волейбол победи Германия и се класира за полуфиналите на европейското състезание. Тогава огромният воин не бе нито треньорът Пламен Константинов, нито 38-годишният капитан и водач на тима Владимир Николов, а младият Николай Пенчев.

Защо той е " Момчето с мъжко сърце " - разберете от материала на Борислава Стаменова.
Момчето с мъжко сърце Или по какъв начин Ники Пенчев потвърди, че на 23 може да си воин
Забавлявайте се в интернет:
Легендата на " Манчестър Юнайтед " и британския футбол Дейвид Бекъм има трима сина - Бруклин, Круз и Ромео, само че никой от тях не последва стъпките на татко си в професионалния футбол. Надеждите на Бекс бяха свързвани най-вече с първородния му наследник Бруклин и завършиха, когато последният бе освободен от школата на елитния " Арсенал " през 2013 година, след което се отхвърли от спорта.

Ромео - най-младият наследник на шесткратния първенец на Англия, обаче въпреки всичко е наследил част от гения му. Доказателство за това намираме в занимателно видео, което Бекъм-старши разгласява в обществените мрежи.
View this post on Instagram
Romeo V dad who’s gonna win?? Unlucky son maybe next time @romeobeckham @teqball @intermiamicf sign us up

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on May 4, 2020 at 10:21am PDT

Тествайте знанията си:
В края на предходната седмица 41-годишният Йордан Бозов постави завършек на баскетболната си кариера. Новината за отказването му бе обявена с прочувствено видео с компилация от най-запомнящите осъществявания на легендата.

След три десетилетия с оранжевата топка в ръце и 21 мача за България, Бозов разгласи, че стопира с обичания си баскетбол.
Последният (ВИДЕО) Йордан Бозов в действителност е последният в доста връзки, макар че е роден, с цел да бъде пръв
В кой тим приключи кариерата си Йордан Бозов? Гласувай Резултати

Гледайте:
Вече 11 години българката Мариана Василева е освен основен треньор на Азербайджан, само че и главен мотор и основател на тактиката за развиване на художествената гимнастика в страната.

Благодарение на професионализма си в никакъв случай не е била одобрявана като чужденка. За нея споделя Флорина Иванова.
Българка е моторът на художествената гимнастика в Баку (ВИДЕО) Запознайте се с Мариана Василева, поради която Азербайджан мечтае
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР