Труден и сложен ден, може масово да възникне апатия и

...
Труден и сложен ден, може масово да възникне апатия и
Коментари Харесай

Скорпиони, отложете плановете си днес. Риби, дайте приоритет на любовта

Труден и комплициран ден, може всеобщо да възникне незаинтересованост и експанзия. Ограничете общуването.

Овен – Инициативният ви дух и сериозността ви подсказват, че знаете по какъв начин да провокирате шанса си. Способността ви да се включите в плановете си и способността ви да се проектирате в бъдещето са най-големите ви мощни страни.

Телец – Вашата дарба да преоткривате себе си ще бъде най-ценният ви актив. Изглежда, че сте достигнали точка, от която няма връщане. Промяната е единственото решение на проблемите, с които се сблъсквате.

Близнаци – Денят е под напрежение, тъй че внимавайте да не създавате прекалено много негативно неспокойствие в връзките си. Очевидно любовният ви живот не ви носи толкоз успокоение, колкото преди.

Рак – Вашата импулсивност ще би трябвало да бъде канализирана. Отделете време, с цел да определите целите си. Въпреки натиска, упражняван от някои от околните ви, нищо не ви задължава да се ангажирате през днешния ден с каквото и да е.

Лъв – Като се има поради астралната обстановка, малко евентуално е денят да премине без проблеми. Звездите ви предизвикват да бъдете търпеливи и дипломатични. Днес мъчно ще може да се откри градивен разговор. Добрите и хубави неща се случват на търпеливите.

Дева – Има дни като този, когато нищо не наподобява да върви по вашия метод. Ако желаете да продължите напред и да се доближите до фантазиите си, нещо в хороскопа ви за деня ви поучава да внимавате.

Везни – Днес астралната обстановка демонстрира, че мъчно ще контролирате страстите си. Ако е допустимо, пробвайте се да ограничите ненужните разноски, като се концентрирайте върху най-важното.

Скорпион – Искате ли да преминете през този ден без огромни усложнения? Много е просто: имайте смелостта да отложите решенията си. Когато звездите не играят във ваша изгода, от време на време е по-разумно краткотрайно да си заровите главата в пясъка.

Стрелец – Добре е да се концентрирайте върху това, което в действителност има значение за вас. Вашата добрина ще ви притегли през днешния ден благоволението на ориста. Животът от време на време може да бъде толкоз елементарен, когато се съгласите да употребявате силата си рационално.

Козирог – В любовта през днешния ден е по-добре да не излизате на арената. В момента изпитвате потребност да се изолирате и да се концентрирайте върху потребностите си. Подходящо време за интроспекция. Отделете време да помислите за това, което желаете.

Водолей – Понякога сте склонни да се фокусирате прекалено много върху отрицателните аспекти на всекидневието си, забравяйки да приветствате многочислените му съкровища. Оставете настрани капризите, с цел да се концентрирайте върху това, което има значение за вас.

Риби – Избягвайте да вземате значими решения от следобеда нататък, защото активирането на Нептун от Луната ще сътвори повече „ облаци “ и комплициране в мозъка ви. Нуждата ви за деликатност ще ви накара да желаете да се сгушите до обичания човек.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР