Трогателно е да гледаш от везебя вечерта, как такива като

...
Трогателно е да гледаш от везебя вечерта, как такива като
Коментари Харесай

Талантливият мистър Бойко не загуби София! Даде им я за малко да му я подържат! Докато си я вземе пак

Трогателно е да гледаш от везебя вечерта, по какъв начин такива като Смилов, Малинов и други златни малинки на дезинформацията обикалят из тв-студията и тричат Бойко Борисов. Радостни са, заработват сребърниците от куфарното милионерче на Държавна сигурност. Героизират успеха му на първи тур, това било началото на края на ГЕРБ, последната тъга на Борисов и прочие глупотевини, подобаващи за лексикона на студентка по социология в трети курс.
Проблемът на златните малинки е, че в никакъв случай не поглеждат към втория проект на протичащото се. Не умеят да четат сред буквите. Затова сричат по задание от Лена.
Забугата на ГЕРБ нощес било провалянето на века, националната анатема ги застигнала, облъчват ни златните малинки.
Пичове, вие съществено ли? И не сте ли го казвали най-малко още 4 592 пъти по адрес на Борисов и ГЕРБ в последните 4 години?
Във футбола има едно доста забавно събитие в края на всеки един шампионат. Левски да вземем за пример знае, че няма да стане първенец, а му следва посещение на Пирин да речем. Пирин пък се нуждае непременно от победа, с цел да остане в групата. И тогава Левски му дава мача, който така и така не може да завоюва. Но против изискването в идващия шампионат Пирин да му даде и двата мача!
Ето това направи и Борисов.
Благодарение на инертната си софийска организация, ГЕРБ губи в София избор след избор. Беше ясно, че ще загуби и този. Дори да издигне Иван Костов. Бойко Борисов обаче откри метод по този начин да загуби този мач, че да завоюва идващите, освен това с разлика.
Първо: Политическа партия и най-много ДеБъ се върнаха в позорната роля на себе си от предходните избори! Помните ли, че тогава женерал Танас зовеше да се поддържа Мая Манолова? Че Христо Иванов мълчеше, когато го питаха Фандъкова или кюстендилската комунистка поддържа? Че Борис Бонев караше с Манолова инвалидни колички по центъра? Днес ЦИК стопи разликата сред Терзиев и Ваня Григорова на 8 пункта. Ужас! Сега Ристьо, Бонев и Танас би трябвало да се заловен за ръчичка и да вървят при зайчарника в Банкя да молят Бойко да не прави като… тях преди 4 години.
Второ: ГЕРБ ще има над 30% за общинска листа. Т.е. Политическа партия и ДеБъ би трябвало да решат с кого да ръководят – ГЕРБ или Българска комунистическа партия? Ясно е, че Васил Терзиев ще го тегли към родовите му връзки с Държавна сигурност, само че пък направи ли го, ще завърши Сглобката на национално равнище. Което Кирил Петков не за един, а за 10 милиона кеш няма да му разреши. Т.е. ГЕРБ щ остане незаобиколима планина в Общинския съвет, само че без да има никакви задължения и без да носи никакви пасиви.
Трето: Спечели ли Васил Терзиев София, Кирил Петков ще брани държавното управление повече, в сравнение с Лена от зачеване. Елементарно е. Ако Лена роди, ще го гледа Миро. Докато падне ли държавното управление, кой ще гледа Васко. Няма държавно управление, няма пари за София, няма бюджет за харчене. А както знаем, ДеБъ не е ГЕРБ, те с малко пари не се оправят, камо ли с никакви. Т.е. за властта в София е витално значимо да не пада властта в страната. Ако ще и тя да се изпълни с министри на Бойко.
Четвърто: След 4 години кмет на София ще е… Антон Хекимян. От тук нататък журналистът има 48 месеца да прави това, което Борис Бонев: Да е сърдит за всяка крива плочка, да е ядосан за всеки подозрителен лев, да е съчувствен към всеки афектиран от общината, да изправя всеки ден Терзиев и Бонев до стената. И след 4 години да се яви на избори против хората, които са унищожили София. Ще ги отвее на първи тур.
Така, че който отписва Борисов, лъже се! Бойко е прекомерно надарен, с цел да им подари София. Просто им даде за малко да му я подържат. Докато си я вземе отново!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР