Тримесечно момченце от София е преболедувало коронавирусна инфекция три пъти

...
Тримесечно момченце от София е преболедувало коронавирусна инфекция три пъти
Коментари Харесай

Тримесечно бебе се зарази с COVID-19 за трети път

Тримесечно момченце от София е преболедувало коронавирусна зараза три пъти за късото време от появяването си на бял свят, описа майка му Милена Божилова пред бТВ.

" Първата му среща беше още при раждането, в пика на вълната от Делта вируса. Месец по-късно една от сестрите му беше позитивна. Той имаше леки признаци. И последният път преди 2 седмици, когато имаше позитивен тест - сигурно това беше " Омикрон ". Беше неуместно. Аз въобще не имах вяра, че може още веднъж да излезем позитивни ", изяснява майката.

Милена споделя, че и в този момент не е изцяло спокойна за фамилията си.

" Задължително си имам едно на разум. Вече не мога да допускам, че откакто човек е преболедувал - нищо не може да се случи ", споделя дамата.

От Регионалната здравна ревизия в Пазарджик пък оповестиха, че измежду новозаразените в региона има и бебе. То е настанено в болничното заведение. Заболеваемостта за 14-дневен интервал продължава да нараства и към този момент е 1400,32 на 100 000 население. Хоспитализирани са 27 от новорегистрираните пациенти, а измежду новорегистрираните са девет възпитаници, двама учители, доктор, здравна сестра и двама санитари.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР