Тримата министри от сегашния служебен кабинет, които са били поканени

...
Тримата министри от сегашния служебен кабинет, които са били поканени
Коментари Харесай

Съществени различия с ИТН отказали тримата служебни министри да останат

Тримата министри от настоящия длъжностен кабинет, които са били поканени да се включат в състава на препоръчаното от водача на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов, са отказали това поради основни разлики във визиите за финансовата политика и главните задания на бъдещия кабинет. Това се показва в изказване на служебните министри на финансите Асен Василев, на стопанската система Кирил Петков и на образованието Николай Денков, публикувано от пресцентъра на просветното ведомство.

" Убедени сме, че тактиката за развиване на стопанската система и на образованието е директно обвързвана с визията за целите на държавните финанси. Проведохме диалози с Има Такъв Народ по тяхна покана. В хода на диалозите се видя, че Има Такъв Народ и икономическият екип на служебното държавно управление имат основни разлики във визиите си за финансовата политика и главните задания през идващия интервал ", показват тримата министри.

В изказването се показва още, че от партията на шоумена Слави Трифонов са предложили на длъжностен финансов министър Асен Василев министерски пост в друго министерство.

" Ето за какво и тримата взехме решение, че е по-добре в бъдещото държавно управление да работи екип, който споделя визията на премиера и на носителя на мандата за финансовата политика на страната ", приключва изказването на Василев, Петков и Денков.

Те благодарят на Има Такъв Народ за отправените оферти и пожелават триумф на бъдещото държавно управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР