Трима привърженици на Фейенорд бяха арестувани преди мача на техния

...
Трима привърженици на Фейенорд бяха арестувани преди мача на техния
Коментари Харесай

Без нито един холандец на Наполи - Фейенорд

Трима последователи на Фейенорд бяха задържани преди мача на техния тим против Наполи на стадион " Сан Паоло " в Шампионска лига довечера. Привържениците на холандския тим провокираха вълнения в центъра на Неапол преди мача и хвърляха камъни против органите на реда, като са развалили един от полицейските коли. Трима от тях са задържани и откарани в ареста, заяви АНСА.

Властите в Неапол и УЕФА не разрешиха на почитателите на Фейенорд да участват на " Сан Паоло " довечера, с цел да избегнат случаите, които холандските хулигани провокираха в Рим през февруари преди мача от Лига Европа против Рома. Тогава ултраси на Фейенорд счупиха два от емблематичните фонтани в центъра на Рим.
3 Feyenoord fans arrested in Naples after throwing stones at police ahead of Napoli-Feyenoord
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) September 26, 2017

Въпреки предизвестията да не пътуват до Неапол, дребна група от последователи на Фейенорд дойде в града край Везувий и съумя да провокира вълнения. " Холандски жители няма да бъдат допускани на стадиона. Всички холандски почитатели, които опитат да си купят билети за мача, може да бъдат задържани, защото това се смята за нарушаване на разпореждането на локалната полиция ", предизвестиха от Фейенорд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР