Трима от участниците в новото риалити състезание на Netflix The

...
Трима от участниците в новото риалити състезание на Netflix The
Коментари Харесай

Снимките на играта на Netflix, вдъхновена от Squid Game, започнаха с инцидент на снимачната площадка

Трима от участниците в новото риалити съревнование на Netflix The Challenge, въодушевено от сериала Squid Game, са леко потърпевши, оповестява BBC. Това се случва още в първия ден на фотосите.

Шоуто е основано на едноименния южнокорейски хитов сериал на стрийминг платформата, който провокира същински възторг измежду феновете.

Донякъде повтаря и сюжета, в който хора вземат участие в рискови игри за пари. Но във сериала участниците умират, а в надпреварата Squid Game:The Challenge " най-лошото, което може да им се случи, е да се приберат вкъщи с празни ръце ", твърдят създателите на плана.

Инцидентът на снимачната площадка обаче притегли интереса на медиите.

Играта, по време на която има потърпевши, се споделя “Red Light, Green Light ”, известна е още и като " Замързни ". Тя се е провела при минус 3 градуса температура. Състезателите е трябвало да стоят безусловно неподвижни, вследствие на което някои от тях са получили измързване на краката.

Друг играч е наранил рамото си, откакто инцидентно се е блъснал в стена.

От Netflix потвърдиха, че трима души са получили здравна помощ по време на работата по реалитито, само че означават, че „ изказванията за съществени пострадвания са погрешни “. Оттам прецизират, че екипът се грижи за здравето и сигурността на всички забъркани, а медиците са били на снимачната площадка от самото начало, с цел да окажат нужните грижи. Те допълват, че на терена е било доста студено, само че и че участниците са били готови за тези условия, предава още BBC.

Състезанието събира 456 души. Наградата на финала е 45,6 милиарда южнокорейски вона. Или 4,6 млн. $. Епизодите ще са 10.

Играчите би трябвало да са навършили най-малко 21 години. Задължително изискване е да приказват британски език и да са разполагаем за фотосите, които се организират във Англия в интервал от към четири седмици.

Автор на сериала по Netflx Squid Game, който събра 111 хиляди гледания за първите 28 дни на платформата, е Хуанг Донг-хюк. Той написа сюжета през 2009 година, въодушевен от личните си финансови усложнения, само че едвам 10 години по-късно съумява да режисира 9-те епизода в първия сезон за Netflix.

Преди Squid Game той снима My Father през 2007 година Кариерата му продължава с кино лентата Silenced, само че и двата плана не му оказват помощ да живее финансово добре и той е заставен да споделя общо жилище с майка си и баба си.

През 2019 година Squid Game му носи непредвиден триумф като последователно се трансформира в най-популярния сериал на платформата за всички времена.

Това даде мотив на Netflix да разшири проектите си за него и да пусне зелена светлина за реалити от 10 епизода Squid Game: The Challenge като предложи висока парична премия.

Брандън Риг, вицепрезидент на Netflix за Unscripted and Documentary Series, сподели: " Squid Game завладя света със завладяващата история и емблематични облици на режисьора Хуанг. Благодарни сме за поддръжката му, до момента в който трансформираме измисления свят в действителност в това всеобщо съревнование и обществен опит. "

Поредицата е ясно, че ще е изпълнена напрегнато и обрати, залогът също е финансово огромен. Все още не се издава какви ще бъдат провокациите, пред които се изправят участниците, само че почитателите на сериала към този момент чакат риалитито.

Покрай продукцията Netflix даде обещание да ускори южнокорейските филми в платформата, оповестява CNN.

Хуанг Донг-хюк съобщи, че към този момент не има намерение да включва холивудски артисти във втория сезон на сериала, който сега написа и чието деяние също ще се развива в Южна Корея. Ако се стигне до трети сезон, режисьорът не изключва и задгранично присъединяване.

Сериалът завоюва шест премия " Еми ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР