Трикратните европейски шампионки Габриела и Стефани Стоева ще започнат директно

...
Трикратните европейски шампионки Габриела и Стефани Стоева ще започнат директно
Коментари Харесай

Сестри Стоеви почиват в първия кръг на световното

Трикратните европейски шампионки Габриела и Стефани Стоева ще стартират непосредствено от втория кръг присъединяване си на международното състезание по бадминтон за мъже и дами, което ще се организира от 22 до 28 август в Токио.

Българките са сложени под номер 8 в схемата на двойки дами и ще почиват на старта. В първия си мач сестрите ще играят с победителките от дуела сред шведките Йохана Магнусон и Клара Нюстад и Ха На Бак и Ю Лим Ли от Република Корея.

При мъжете ще взе участие Даниел Николов , който в първия кръг ще срещне испанеца Луис Енрике Пенялвер. При триумф българинът ще играе против спечелилия от мача сред Ханс-Кристиан Солберг Витингхус (Дания) и номер 9 Лакшя Сен (Индия).

В същото време еврошампионката до 17 година Калояна Налбантова е сложена под номер 10 и ще почива в първия кръг на европейското състезание по бадминтон за юноши и девойки, което ще се организира от 22 до 28 август в сръбската столица Белград.

Във втория кръг съперничка на Налбантова ще бъде Алина Бергелсон от Израел.

 Калояна Налбантова

Михаела Чепишева е 11-а сложена и в първия си мач ще срещне представителката на Гърция Петра Златинци.

При юношите Станимир Терзиев стартира с дуел против номер 12 Ноа Хаазе (Нидерландия), а Явор Христов ще играе с Николас Кокосис от Кипър.

На двойки юноши България ще бъде показана от Явор Христов/Георги Киров и Александър Петров/Красимир Тодоров.

Михаела Чепишева и Цветина Попиванова излизат на двойки против Константина Ставриани Павлиду и Томай Агапи Павлиду (Гърция), а Калояна Налбантова ще играе в тандем с Джана Стиглих (Италия) и започват против румънките Лаура Константин и Анамария Сербан.

На смесени двойки са декларирани Стефан Зеиров/Йоана Йорданова и Станимир Терзиев/Цветина Попиванова, които са 12-и сложени.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР