Трикратната европейска шампионка в дисциплината рали при жените Екатерина Стратиева

...
Трикратната европейска шампионка в дисциплината рали при жените Екатерина Стратиева
Коментари Харесай

Екатерина Стратиева и Георги Аврамов продават състезателния си автомобил



Трикратната европейска шампионка в дисциплината рали при дамите Екатерина Стратиева и нейния навигатор Георги Аврамов продават спортния си автомобил, заяви особено за БНР Екатерина Стратиева.

„ Пуснахме нашата кола да се продава. Взехме решението непринудено. Искаме да създадем крачка в новата генерация, тъй като другояче няма смисъл. Ако сме живи и здрави надява се следващата година да сме с нов автомобил. Няма смисъл да даваме тези пари за нещо, което не е толкоз конкурентоспособно. Вече всеобщо навлизат електрическите коли. Много се работи над това нещо. Всички се смеят на този автомобил, тъй като той няма тон, все едно караш тролей, само че съвета от моя отбор управител е, че това е бъдещето. Това е нещо, в което фирмите биха вложили фирмите, тъй като всеки желае да бъде –зелен, да бъде био. Трябва да мислим в тази тенденция. След две-три години това ще бъде топа “


Екатерина и Георги към момента не са решели дали ще закупят нов автомобил или ще наемат подобен за надпреварите, в които ще вземат участие.

„ Има смисъл да закупиш автомобил, в случай че имаш цялостен сезон и непрекъснато ползваш колата. Малко е безсмислено да закупим автомобил, в случай че ще участваме в три надпревари. Защото този автомобил стои, амортизира се, пада му цената и действително ти имаш една антика. Оказва се, че ти нямаш нищо, а инвестираш доста, с цел да го подготвиш за надпреварите. Така, може би излиза по-скъпо “, добави Екатерина Стратиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР